Párkapcsolati problémák megoldása a Tantra és az Ájurvéda segítségével

Kívülről vagy belülről töröd fel a tojást?

Nem mindegy, hogy egy tojást belülről vagy kívülről törnek fel. Ha kívülről törik fel, akkor a benne lévő élet elpusztul, de ha belülről, akkor egy új élet jön a világra.

Az előadás időpontja és helyszíne

December 3. 18.30-20h, Soter Klub

Cím: Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53. (térkép)

Előadók: Gáspár Katalin, a HarmoNet vezetője beszélget Pál Tamás Ájurvéda szakértővel, valamint Lágler Zsófiával és Solymári Györggyel a TantraSziget Központ vezetőivel

Párkapcsolati problémák megoldása a Tantra és az Ájurvéda segítségével

Párkapcsolatainkban is sokszor találó ez a kérdés. Pusztulás, vagy élet, fejlődés, kiteljesedés következik-e utána? Miként találhatjuk meg az utat önmagunkhoz és a másikhoz? Milyen az, amikor nem elméből, erővel, netán erőszakkal, hanem szeretetteli jelenléttel közelítünk a másikhoz? Mi kell ahhoz, hogy képes legyek meglátni, hogy egy-egy fájdalom megjelenése a partneremben nem engem utasít el? Hogyan lehetek arra képes, hogy ne vegyem fel ezeket a stresszeket, és ne vonjak le elhamarkodott következtetéseket magamra és a kapcsolatra nézve?

A párkapcsolatokban sokszor sérülés találkozik sérüléssel. De mi van mögötte? Milyen megoldási javaslatok létezhetnek? Hogyan növekedhet a tudatosság, a pozitív hozzáállás, milyen nézőpontok befolyásolhatnak minket? Hogyan tud ebben segíteni a ma emberének az Ájurvéda és a Tantra? Milyen lenne az igazi párkapcsolati transzformáció? Hogyan tudnak feloldódni az elfojtások? Hogyan élhető meg a Teljesség, az Egészség, és miképpen lehetséges a kapcsolatokban az egész ember felemelése és megnemesítése?

Gáspár Katalin, a HarmoNet vezetője beszélget Pál Tamás Ájurvéda szakértővel, valamint Lágler Zsófiával és Solymári Györggyel a TantraSziget Központ vezetőivel