Megvilágosodás tanfolyam

a tanfolyamok folyamatosan indulnak, egyéni képzés keretében, online vagy személyesen is.

 

Megvilágosodás tanfolyam indul Szegeden!

Kedves Lélek Testvéreim!

Több évtizede járom már ezen a Földön spirituális utamat. Földi és égi mestereim kegyelméből nagyon sok tanítást kaptam ahhoz, hogy segíthessek másoknak is elérni az egészséget, boldogságot, beteljesedett életet. Elérkezett az idő, hogy ezt a lelki kincset megosszam azokkal a Lélek Testvéreimmel, akik keresik a lehetőséget a felébredéshez és a megvilágosodáshoz.

Most, hogy már összeállt a Megvilágosodás tanfolyam tematikája, megosztom veletek. Abban a nem titkolt reményben, hogy egyre többen lesznek majd, akik csatlakoznak hozzánk, hogy együtt fejlődjünk, emelkedjünk.

Az ősi védikus mesterek ránk hagyták azokat a módszereket, hogy mire van szükség ahhoz, hogy elérjük a felébredést, majd a megvilágosodást.

Ebből a legfontosabb 10 pont, amelyekkel elméleti és gyakorlati szinten foglalkozni fogunk a tanfolyam során:
  1. Fizikailag és lelkileg is hozd tökéletes állapotba magad az Ájurvéda segítségével.
  2. Rendszeresen, napi rutin keretében alkalmazd a megvilágosodás legfontosabb szellemi gyakorlatát, az Ájurvéda Meditációt. A Tiszta Tudat napi tapasztalata, a szamádhi fogja elhozni számodra a legfontosabb kincset, a felébredést, majd a megvilágosodást.
  3. Hozd rendbe, ezt követően pedig fejleszd tökéletesre csakráidat. Energetikailag is legyél kiegyensúlyozott, használd az aura tisztításának egyszerű gyakorlatait, harmonizáld magadban a finom energiákat.
  4. Gyakorold a jóga testet fejlesztő, erősítő és lelket emelő eljárásait.
  5. Ismerd meg, fogadd be és tanuld meg uralni szexuális energiáidat, amelyek megnemesítése vezet majd a Kundalíni felemelkedéséhez.
  6. Járj a szeretet útján, engedj el minden ítélkezést, nézőpontot, legyen a szívedben békesség és elfogadás minden lény iránt. És ahogy mások, úgy magad felé is.
  7. Élj tudatosan olyan életet, amely könnyű, erőfeszítésektől és küzdelmektől mentes. Örömmel a szívedben, vidám lélekkel leszel kész arra, hogy felemelkedj a magasabb tudatállapotok felé.
  8. Használd a védikus térrendezés, a szthápatja véda elveit. Rendkívül fontos, hogy a körülötted lévő Élet-Tér is a védikus harmóniát sugározza feléd.
  9. A gandharva véda, a hangok és rezgések gyógyító tudománya a legfinomabb szinteken tisztítja és nyitja meg számodra a beteljesedés útját. Ezzel kapcsolatban is kapsz majd információkat.
  10. A Véda mesterei hangsúlyozzák, hogy csak a rendszeres gyakorlás tud eljuttatni a megvilágosodáshoz. Szükséges tehát az elhivatottság, a hit, a kitartás, a fókuszáltság. A leglényegesebb pedig a csoportban való gyakorlás, ahol az energiák összeadódnak, megszázszorozódnak, és felgyorsul minden folyamat, amely a felemelkedést segíti.

 

 

A tanfolyamot először az országban, szeretett szülővárosomban, Szegeden hirdetem meg.

A tanfolyam kezdési időpontja 2019. november 7.

Minden héten csütörtökön, 17.30-tól 20.45-ig leszünk együtt. A tanfolyam alapozó része 6 hónapig tart majd.


Minden jelentkezővel szeretnék személyesen elbeszélgetni, mielőtt a csoport tagjává válik. Minden részletet személyesen tudunk megbeszélni és a felmerülő kérdésekre is válaszolok. (A tanfolyam helyszíne jelenleg szervezés alatt van.)

Jelentkezz MOST!

A tanfolyam részvételi díja 4000 Ft/alkalom.

Ha szeretnél jelentkezni, kérlek, írj nekem, vagy hívj fel, hogy egyeztetni tudjunk.

Üdvözlettel:

Pál Tamás
tanfolyamvezető