A szívcsakra megnyitása – szeretetfény workshop

A szív megnyitása ws időpontjai:

Szeged, Szent István tér, 17-20 óráig


2024 április 25.
2024 május 23.
2024 június 13

Szeretet és érintéshiányos világban élünk. Az ember elveszítette önmaga forrásával, lelkének igaz, isteni fényével a kapcsolatot. Az elméjében kezdett el élni, az eredmény látható világszerte. Háborúk, fájdalom, betegségek, harag, kétségbeesés. A szenvedés költözött földi világunkba.

Hogyan állítható vissza az egyensúly, az Egész-ség és a Teljesség? Hogyan találhatunk vissza szívünk bölcsességéhez?

Az Út befelé vezet. Önmagad középpontja felé. A legnagyobb szeretet az elfogadás, amelyben lehet érzelem is, de alapvetően egy tudatállapot, amely bármikor létrehozható. Amit tehetsz, az egy döntés: a másik ember feltétel és viszonzás nélküli elfogadása. És ugyanakkor saját magad elfogadása is, hiszen, aki nincs rendben saját magával, másokkal kapcsolatban sem tud megnyílni. Hogy miképpen tudod ezt gyakorolni? A válasz könnyebb, mint hinnéd.

A workshop, amelyre most ezennel szívélyesen invitállak, nálam lesz, Szegeden, az otthonomban. Az én szív-teremben. 🙂

Keleti és nyugati módszereket ötvözök, a cél, hogy felismerd, miért zárultál be valamikor. Megtaláld, hogy hol van elakadásod, és miképpen oldhatóak fel blokkjaid. Ha pedig már megnyitottad szívedet és lelkedet, kapsz rá módszereket, hogy mi módon tudod még jobban továbbfejleszteni magad a szeretet útján.

A szeretetteli csoport energiája mindig jelentős hatással bír. Gyors segítséget adhat ahhoz, hogy felismerésekre juss, és előre tudj lépni az önfejlesztés útján.

A workshop elméleti és gyakorlati elemeket tartalmaz: A szeretet és az elfogadás bölcsességének megértésén lesz a hangsúly, majd egyéni, páros, és csoportos gyakorlatok következnek, hogy megtapasztalhasd, miképpen tudod majd a szívcsakrádat megnyitni, és a tanultakat a mindennapi életben használni.

Hozz magaddal tollat, jegyzetfüzetet, és olyan kényelmes ruhában gyere, amiben tudsz majd a földön, párnán ülni és könnyedén mozogni.

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

Maximális létszám 10 Fő. Mihamarabb jelezd, ha szeretnél jönni!

Részvételi díj:
15.000 Ft
A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudom elfogadni.


Ha szeretnél jönni, kérlek, írj egy e-mailt, és válaszban elküldöm a részleteket.