Megoldás gyomor és reflux problémákra

Megoldás gyomor és reflux problémákraA reflux valódi népbetegség. A legszerényebb becslések szerint a nyugati világban élők egyharmadát érinti, de olyan vélemények is léteznek, amelyek szerint az emberek 80 százalékának voltak már bizonyos enyhébb-súlyosabb refluxos tünetei.

A reflux kezelésére a nyugati orvoslás leginkább gyógyszeres kezeléseket, súlyosabb esetekben műtéti eljárásokat alkalmaz, amelyek enyhíthetnek a tüneteken, de a probléma okát nem szüntetik meg.

A hagyományos kezelések mellett vedd igénybe az Áurvéda ősi tudását. Az ötezer éves egészségmegőrzési eljárás mindig először a probléma gyökerét tárja fel. Majd miután rendezettséget teremtett a szervezetben, képessé teszi az embert arra, hogy saját szervezetének működését ismét optimális állapotba hozza.

gyomorspecialista

Az egyensúlytalanságok, a nem megfelelő, vagy a nem a testtípusnak megfelelő életmód és táplálkozás okozta gyomor és emésztőszervi problémák hatékony kezelését kínálja az Ájurvéda. Táplálkozási és életmódbeli változtatásokkal, növényekkel, fűszerekkel, teákkal bárki képes lehet arra, hogy újra visszanyerje egészségét.

Gyomor- és reflux problémák rendbe tétele


Megoldás a refluxra


Megoldás a refluxra és a gyomor problémákra


Hogyan jöttem rendbe a gyomorbajból és a refluxból?


Online és személyesen egyaránt várom azokat, akik igazán szeretnék azt, hogy rendbe tudják tenni saját magukat, és ehhez hajlandóak tanácsadóként a segítségemet elfogadni.

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó