Ájurvéda Meditáció

Soron következő tréning

 

Ájurvéda Meditáció

Az élet, talán a te számodra sem könnyű vállalkozás: rengeteg a feladat, a stressz, a nyomás. Tucatnyi helyen kell helyt állnod nap mint nap. A munkahelyeden, a főnökeidnek, a vezetőidnek. Vagy ha te vagy a főnök, esetleg saját céged van, akkor felelősséggel tartozol azokért, akiket vezetsz, akiknek munkát adsz, ráadásul sok száz egyéb elvárásnak, szabályozásnak kell megfelelned.

Ájurvéda Meditáció, boldogság

Ájurvéda meditáció és a stresszNeked nem kell magyaráznom, hogy a mindennapok felőrlik az életerőt. Az ember sokszor azt érzi, hogy egy mókuskerékben él, reggel be-, este meg kikapcsolja magát. Mit gondolsz, miért van ennyi testi és lelki betegség? Miért szenved ennyi ember a Földön? Szerinted miért halnak meg olyan korán az emberek?

Nagyon kellene valami, amiből tudnál te is töltekezni, igaz? Hogy otthon is legyen erőd, hogy tudj magadból adni valamit a családban, a párodnak, gyerekeidnek, rokonaidnak, barátaidnak, hogy ne egy idegbeteg, hullafáradt zombit lássanak otthon, hanem egy kisimult arcú, energiával teli, boldog, kiegyensúlyozott, vidám nőt vagy férfit.

Életed bármely területét is nézed, roppant fontos, hogy tele legyél energiával. Energia nélkül az élet egyszerűen nem működik. Ha lemerülsz, mint egy akkumulátor, amit soha nem töltenek újra, akkor előbb-utóbb megbetegszel. Ha ez sokáig így megy, ha éveken keresztül kizsigereled magad, nem teszel semmit, és nem töltöd fel magadat, akkor tragikusan hamar távozni fogsz az életből.

VAN EGY REMEK HÍREM!
Van megoldás!
Van mód arra, hogy ne kelljen elszöknöd a saját életedből!

Ezt a megoldást úgy hívják, hogy Ájurvéda (Ayurveda) Meditáció. Az Ájurvéda nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az egészség fenntartására. Egy ősi tudáson alapuló meditációs technika, amit bárki könnyen megtanulhat. Felszabadulás a hétköznapok nyomorúsága, szenvedései, elnyomatása alól. Egy lehetőség ahhoz, hogy visszatalálj önmagadhoz, belső forrásodhoz, belső békédhez, egyensúlyodhoz, életerődhöz, a szabadságodhoz. A Teljességhez is, ami egyben az EGÉSZ-SÉG is. Ha EGÉSZ vagy, egészséges vagy. Ha fél-elemben élsz, akkor beteg vagy.

Ájurvéda meditáció

Te döntöd el, hogy mi a jobb neked. Egészségben élni, vagy betegségben szenvedni és vegetálni. Mit szeretnél jobban?

Az Ájurvéda Meditációt naponta végezzük. A technikája nagyon egyszerű, könnyű és kényelmes. Semmiféle hithez, valláshoz nem kapcsolódik. A meditáció segítségével nagyon mély pihenő állapotba kerül az ember, ahol a test, az elme, a lélek, az idegrendszer képes kipihenni az életünket megnyomorító stresszeket.

Az Ájurvéda Meditáció során belső béke, megnyugvás, csend tapasztalható. Elcsendesednek a gondolatok, a benned lévő mély csendben az Élet újra teremtődik benned. Amikor befejezed, kinyitod a szemed, úgy érzed, mintha kicseréltek volna. Nem vagy tompa, mintha órákat aludtál volna, hanem friss vagy, energikus, tele tettvággyal és életörömmel. Talán még nem hiszed, de az életed azért van, hogy jól érezd magad benne. És a meditáció nagyon sokat segít! Próbáld ki! Csak a ráncaidat veszítheted!

Meditáció, Csend, Boldogság

Ha minden nap rendszeresen meditálsz, több lesz az energiád.
Ha több az energiád, jobb lesz az egészséged, az életerőd, nőni fog az
önbizalmad.
Ha több az önbizalmad, kiegyensúlyozottabb leszel.


Minél inkább egyensúlyban vagy, annál sikeresebb leszel.
Minél sikeresebb vagy, annál több energiád lesz.
Minél több az energiád, annál többet tudsz cselekedni.


Ha többet tudsz cselekedni, mint azok, akik nem meditálnak, jobban fogsz tudni érvényesülni. Erősebb, jobb, ügyesebb, hatékonyabb leszel, és a siker kézen ragad. Könnyedén el tudod érni a céljaidat, és élvezni fogod a maga teljességében az életed.

Tudod mi a meditáció röviden?

Ember tuning.

Képzeld el úgy az életedet, mint egy utcai autóversenyt. Azok az autók, amelyeket feltuningoltak, szinte állva hagyják azokat, amelyek széria járművek.

Az az ember, aki meditál, naponta feltöltődik, kipiheni magát, valósággal újjászületik. Az az ember, aki naponta kétszer, rendkívül hatékony módon, rövid idő alatt képes kipihenni magát, úgy, mintha órákat aludt volna, lehagyja azokat, akik nem tudnak naponta feltöltekezni és megújulni.

Vagy ha nem érdekelnek az autók, és ez a hasonlat semmit sem mond neked, akkor itt egy másik:

Telefonod biztosan van. Lehet, hogy több is. Gondolj csak bele, még a legszuperebb telót is időnként fel kell tenned a töltőre, mert különben lemerül, és használhatatlan lesz egy ideig. Ha a telefonodat rendszeresen felteszed tölteni, akkor magadat miért nem töltöd újra soha?

Ha szeretnél boldog, egészséges, sikeres, gazdag, kiegyensúlyozott, energikus életet, akkor hozz egy jó döntést! Tanuld meg az Ájurvéda Meditációt!

Az Ájurvéda Meditáció elsajátítása 3 lépésben történik. három nap, lehetőleg egymás után, napi másfél óra. Ennyi, és nem kell több! A technikája nagyon egyszerű, és éppen ezért működik, mert egyszerű és természetes.

Próbálkoztál már más meditációkkal? Bonyolult volt, és nem ment? Esetleg, egész jó technikát kaptál, de később rájöttél, hogy be akarnak szervezni valami szekta félébe? Vagy belefutottál a pénzlenyúlók mozgalmába? Előfordul ilyesmi. De mindig van választásod. Ha valami nem sikerült először, sikerülhet másodszor vagy harmadszor. Léteznek olyan technikák, amelyek tényleg működnek, és azért vannak, hogy az emberek jobb életet tudjanak élni.

Tegyél egy próbát! Ha még nem sikerült megtalálnod, amit mindig is kerestél, akkor főleg gyere el, mert az Ájurvéda Meditáció garantáltan működik. Már az első alkalommal megtanulsz meditálni, a második alkalom a finom hangolásról szól, és a tapasztalatok megbeszéléséből áll.

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

A tanítás ára
95.000 Ft.
Csoportkedvezmény:
10 fő (vagy több esetén) esetén
60.000 Ft/fő


További elképesztő hír! Pénz visszafizetési garancia!!!

Ha nem vagy elégedett, ha úgy érzed, nem tudtál megtanulni meditálni,
visszakapod a díját! Látod, nincs mit kockáztatod! Gyere, és jelentkezz most!

[Ajándék-kuponok]