Ájurvéda instruktor és masszőrképző tanfolyam 2024

Ájurvéda Instruktor és masszőrképző tanfolyam ajánló

A TANFOLYAM IDŐPONTJAI

2024 január 13-14.
2024 február 10-11.
2024 március 9-10.
2024 április 6-7.
2024 május 4-5.
2024 június 1-2.
2024 július 13-14.
2024 augusztus 10-11.
2024 szeptember 7-8.
2024 október 5-6.
2024 november 16-17.
2024 december 14-15.

A tanfolyam helyszíne: Budapest, Asram Jógaközpont, Tátra u. 5/B

Jelentkezési határidő 2024. Január 5.

 

Kedves Barátom, Ismerősöm!

Érdeklődsz az Ájurvéda iránt? Talán már tanultál is tőlem, és vannak kedvező tapasztalataid életed megreformálásáról? Még mélyebben megismernéd a több mint ötezer éves ősi bölcsességet? Úgy érzed, szeretnéd alkalmazni, hogy támogasd embertársaidat egészségük megőrzésében vagy visszanyerésében? Elsajátítanál egy olyan tudást, amelynek eszközeivel szelíd módszerekkel nyílna lehetőséged segíteni embertársaidnak? Szívesen szereznél olyan készségeket, amelyekkel önmagadat is fejlesztheted, és egy új, felemelkedett, spirituális életet alakíthatnál ki? Szeretnél Ájurvéda instruktor és masszőr lenni, aki az emberek életének felemelésén munkálkodik?

Ha úgy érzed, már régóta erre a lehetőségre vártál, tapasztalod a hívást a szívedben, akkor várlak szeretettel a 12 hónapos, 180 órás Ájurvéda instruktor és masszőrképző tanfolyamon!

Mit is tud egy Ájurvéda instruktor és masszőr?

Ismeri az ájurvédikus alapelveket, a dósákat, a gunák törvényeit, képes megteremteni ezek egyensúlyát, éli a Természet védikus harmóniáját. Tudja, hogyan kell rendben tartania az embernek saját testét, lelkét, tudatosságát. Rendszeresen gyakorolja az Ájurvéda Meditációt, amely összeköti a Lét forrásával, a természeti törvények otthonával. Ájurvédikus életmódot él: ideális évszakos és napi rutint tart. Saját maga is alkalmazza az egyensúlyt és erőt adó, ideális ájurvédikus táplálkozást. Ismeri a segítő eljárásokat, az abhjanga masszázst, a szattvávádzsaját, a basztikat, az udvartanát, az elakizit, a netra tarpanát, a názját, a siródarát, a siro-abhjangát, a karmatisztító eljárásokat. Használja a test energia rendszerének harmonizálására alkalmas jóga gyakorlatokat, energiatisztító eljárásokat, meditációkat, pránajámákat. Olyan stabil, vidám, életerős, pozitív, szeretetteli személyiség, aki egész lényével nyugalmat, békességet, harmóniát teremt környezetében.

A jelentkezés feltételei:

  • Egészségügyi végzettség nem szükséges hozzá, de előnyt jelent.
  • Dohányzás, alkohol- és drogfogyasztás, szenvedélybetegségek, pszichiátriai betegségek, kizáró okot jelentenek. Testileg és lelkileg is egészséges, tiszta embereket keresek.
  • Minden jelentkezővel szeretnék előzetesen, személyesen vagy online, pár percet elbeszélgetni. A kiválasztás minden jogát fenntartom!
  • A képzés 12 fővel indul majd el.
  • A tanfolyam végén, a hivatalos dokumentumon kívül, a sikeres vizsgát tettek avatást kapnak, amelynek áldásával dolgozhatnak és segíthetnek embertársaiknak.

 

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

A tréning 12 alkalmas, minden hónapban 1 hétvégét együtt fogunk tölteni. Mindegyik tanítás a szombati napon 10-től 18 óráig, vasárnap pedig 9-17 óráig tart majd. Hétvégente meghatározott témák lesznek a fókuszban, amelyek köré épül majd fel a tematika.

A tanfolyam díja 65 ezer Ft/hétvége.
(Összesen 12×65 ezer Ft = 780 ezer Ft)

Egyösszegben befizetve, 200 ezer Ft extra kedvezményt kapsz, így az egész éves tandíj mindössze csak

580 ezer Ft

A hivatalos jelentkezés feltétele a tanfolyami díj befizetése. Minden jelentkezővel tanulmányi szerződést kötök, amely egyben biztosítás is arra nézve, hogy a tanfolyam elmaradása vagy meghiúsulása esetén a jelentkező a tanfolyami díjat maradéktalanul és azonnal visszakapja. A tanfolyam tematikáját a tanulmányi szerződés tartalmazza.

 

 


A tanfolyamról csak betegség, vagy egyéb, nem várt esemény miatt lehet hiányozni. A hiányzást pótolni kell! A tanfolyam hivatalos, államilag is elismert képzés, minden résztvevő hivatalos tanúsítványt kap a sikeres záróvizsgát követően.