Ájurvédikus immunerősítés – személyre szabott tanácsadás, online!!!

Kedves Érdeklődő!

A szakemberek szerint az elkövetkező két évben lehetséges, hogy az emberiség 70 százaléka át fog esni a járványon. A népesség fiatal és egészséges része többnyire meg fog gyógyulni a betegségből. Ám aki nincs felkészülve, aki testileg vagy lelkileg le van gyengülve, fél, szorong, pánikol, komoly bajba kerülhet.

Ha eddig úgy érezted, hogy ráér ez még, mert nem olyan súlyos a helyzet, akkor most szólok, hogy nincs már mire várni! Bizony, lehetséges, hogy mi is el fogjuk kapni a vírust, de nagyon nem mindegy, hogyan fogunk kijönni belőle. És hogy ki tudunk-e mászni a betegségből egyáltalán. Most, a nagy veszedelem közepette döbbenünk rá igazán, hogy az egészségünk a legdrágább kincsünk. Pénz, hatalom, hírnév, szépség, okosság mit sem ér, ha nincs egészség! Tegyél meg mindent érte!

Több mint 30 év tapasztalatával, sok-sok év tanulásával és tudásával a hátam mögött felajánlom neked, hogy néhány hét alatt kiképezlek arra, amit az ájurvédikus immunerősítésről tudok. Feltérképezlek, megnézem, milyen testtípusba tartozol, milyen eltolódásaid vannak. Kapsz személyre szabott táplálkozási javaslatokat, recepteket, jóga, energetikai- és csakra tisztító gyakorlatokat, és ami a legfontosabb: megtanítom neked az Ájurvéda Meditációt. A tested a tudatod leképeződése. Ha a tudatban minden rendben van, csak akkor tud a testben is rendezettség fennmaradni. Olyan nincs, hogy szorongsz, félsz, aggodalom gyötör, de közben jó az immunrendszered. Csak akkor vagy EGÉSZSÉGES, ha test és tudat rendezettségben van. A meditáció ebben tud segíteni.

Mikor volna nagyobb szükség a belső egyensúlyra, békére, mint manapság?

Az Ájurvéda ősi tudása a ma emberének is erőt, hatalmas belső energiát tud adni, fizikailag és lelkileg is meg tud erősíteni. Ha testileg és lelkileg is erős vagy, szinte legyőzhetetlen, akkor jöhet bármilyen betegség, vírus, te leszel az, aki sikerrel fogod felvenni a harcot és felépülsz. Olyan leszel mint egy fekete öves keljfeljancsi. Ha le is nyomnak, mindig fel fogsz állni! Szilárd belső egyensúlyt, énerőt, hitet, bizonyosságot, tudatosságot, testi és lelki immunitást kell kifejlesztened, hogy álld most a sarat. Ha bármilyen krónikus betegséged van, idős vagy, testi vagy lelki gyötrelmek kínoznak, veszélyeztetett vagy! Nincs időd várni, azonnal kell cselekedned! Maradj otthonod biztonságában, és kezdd el alkalmazni az Ájurvéda tudását!

Hívj, írj, én segítek!

Ha szeretnéd magad a legjobb formába hozni, a mérgező salakanyagoktól megtisztítani és a lehető legjobban megerősíteni, akkor ne habozz! Jelentkezz! Hívj fel, vagy írj e-mailt, hogy egyeztessünk időpontot. Skype-on vagy telefonon is tudunk beszélni, ha telefonon hívsz, visszahívlak és a beszélgetés költségét én állom.

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó