Konzultáció és bejelentkezés – Tudnivalók

Az Ájurvédikus konzultáció menete a következő:

A hozzám fordulónak először is megnézem a pulzusát, az Ájurvédikus pulzusvizsgálat segítségével, aminek a neve Nádi Vigján. /Erről a www.ajurvedatippek.hu oldalon többet is olvashatsz./ A pulzusból nagyon sok mindent meg tudok állapítani, az egyensúlytalanságok helyét, mértékét, az agni állapotát, az áma mennyiségét és helyét a szervezetben. Kikérdezem a hozzám fordulót a szokásairól, az életmódjáról, alvásáról. Az állapotfelmérés és testtípus meghatározás után felállítunk egy cselekvési tervet. Fontos tudni, hogy milyen az ember jelenlegi állapota, életenergiája, problémájának mértéke. Természetesen azt is meghatározzuk, hogy miként lehet ebből kikerülni, illetve, hogy kb. mennyi idő kell erre. Táplálkozási, életmódbeli javaslatokat kap a hozzám forduló, amelyekkel el lehet indulni a felemelkedés útján.

Ájurvédikus konzultáció

Mivel sajnos nem vagyok Jézus, csodát nem tudok ígérni, nem fog senki 45 perc múlva megfiatalodni és nem futja majd 10 másodperc alatt a százat. De az Ájurvéda (Ayurveda) csodálatos módszer, csak türelmesen és módszeresen végig kell járni az utat, ami az ember újjáépítésének útja. Ez akár több hét vagy több hónap is lehet. Mindig az ember jelenlegi egészségi és tudati állapotától függ. Gyógynövények, teák, Ájurvédikus készítmények segítenek ebben, amelyeket személyesen fogok majd javasolni.

Én nem a betegséget szeretném a hozzám fordulókban elemezni, hanem az egészséget növelni. Az Ájurvéda nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az egészség fenntartására. Az Ájurvéda (Ayurveda) ezen az elven működik: ha fény van nincs sötétség. Ha egészség van, nincs betegség. A kettő kizárja egymást. A sötétség egy hiány állapot. A fény hiányának állapota. A betegség is egy hiányállapot, az egészség hiányának állapota. Módszeresen, szisztematikusan, kitartóan megtisztítjuk a szervezetet a méreganyagoktól, majd újjáépítjük, és ráállítjuk egy olyan életmódbeli pályára, amelyen élve az ember a legjobbat tudja kihozni magából.

Ájurvéda Meditáció

Konzultáció és bejelentkezés – Tudnivalók Nagyon fontos az Ájurvéda Meditáció megtanítása is, amely lehetővé teszi, hogy a változás, a gyógyulás ne csak ideiglenes legyen, hanem végleg megmaradjon a felemelkedett, egészséges állapot. Az ősi mesterek bölcsessége szerint az ember nem csak egy test, hanem valójában egy tudatmező. Ez utóbbi irányítja és tartja fenn bennünk az életet. A test mindig a minket vezérlő tudatmezőnek a kivetülése. A testben jelentkező betegségek nem a test hibái, hanem a tudatmező zavarai, amelyek leképeződtek a testben. A meditáció eljárása ebben segít. A www.ajurvedatippek.hu oldalon erről is olvashat még, illetve a Meditáció, Csend, Boldogság videóban is megtudhat többet.

Én gyógyítással nem foglalkozom. Ájurvédikus tanácsadó vagyok, mai divatos szóval élve life coach, aki segít elvezetni az embereket ahhoz a lehetőséghez és képességhez, ami bennük van, de eddig nem volt tudásuk arról, hogy hogyan tudnák ezt kihozni magukból. A gyógyulás mindig belső munka. Soha a történelemben nem volt még olyan, hogy valaki meggyógyított volna valaki mást. Mindig az ember saját magát gyógyítja meg. Vagy éppen az is előfordul gyakran, hogy tudat alatt az ember nem akar meggyógyulni. A betegség sokszor egy menekülés a valóság, vagy valami nehéz probléma elől. Az elme megtisztítása, felemelése szintén fontos feladat, ebben is segítek mindenkinek.

Mindannyiunkban van egy csodás, öngyógyító rendszer. Az Ájurvéda ősi tudása ezt a belső intelligenciát segíti, hogy rendbe tegye egyensúlytalanságait.

Az Ájurvéda az Élet Tudománya

Az Ájurvéda nem egy divat diéta, amit valaki összerakott a saját elméje szerint, hanem egy ősi módszer, amely a természet törvényeinek teljes ismeretén alakul. Az Ájurvéda nem is egy hozzáállás vagy filozófia, de nem is vallás vagy egy nézőpont, ami egyesek szerint igaz, mások szerint meg nem igaz. Az Ájurvéda az Élet Tudománya. Annak a tudománya, ami VAN. A Véda örök bölcsessége, az Univerzum Tudása. Ha ezt alkalmazzuk, fel tudunk emelkedni, meg tudunk világosodni, ki tudjuk hozni magunkból a legtöbbet. A szenvedés, a betegségek, a nehézségek, a szegénység helyett a belső boldogság, az öröm, a magas energiaszint, a bőség, a gazdagság, a könnyűség jön az életünkbe. Mint ahogy a bölcsek ezer évek óta mondják: az élet öröm és boldogság. Azért van, hogy élvezzük. Én ebben tudok segíteni, hogy ezt minden ember meg tudja tapasztalni, sőt, nem csak megtapasztalni, hanem ebben élni.

Mindig, mindenkin, bármilyen is az állapota, lehet segíteni, ha megfelelő tudást kap hozzá. Én hiszek abban, hogy rendelkezem olyan tudással, amelyet alkalmazva  jóságot, egészséget, boldogságot, megvilágosodást hozhat mindenki az életébe.

De nagyon fontos leszögeznem, hogy én senkit sem fogok megmenteni, tőlem senki ne várjon megváltást, megvilágosítást, energetikai felemelkedést. Ezért mindenkinek magának kell megdolgoznia. Minden ember sikere ezen az úton a saját sikere lesz. Aki pedig nem akar ezen az úton járni, akkor kudarcot vall majd, de ez a kudarc az övé lesz. Van egy keleti mondás:

A Mester elvezet téged a forráshoz, de te döntöd el, hogy akarsz-e inni belőle.

Az egyéni, személyre szabott Ájurvédikus konzultációk átfogó tudást adnak arról, hogyan tudják az emberek magukat rendbe hozni és rendben is tartani, hogy egészségesek tudjanak maradni az élet viharaiban, nehézségeiben is. Abban is segítenek a tanácsok, hogy mindenki a legnagyobb boldogságot tudja megélni az életében. Minden hozzám forduló lényegében kap egy használati utasítást arról, hogyan tudja majd magát egész életében rendben tartani. Látható tehát, hogy az Élet Tudományának értéke felbecsülhetetlen. Én egy jelképes árat kérek ehhez képest.

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

Ájurvéda konzultáció Szegeden és Budapesten

Egy konzultáció 1 óra, a díja
20.000 Ft


AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET, TUDÁST, ÉLMÉNYEKET SZERETTEIDNEK!

A tréning megvásárolható Ajándékkupon formájában.

A bejelentkezés menete:

  • Az időpontok egyeztetése e-mailben vagy telefonon történik.
  • A megbeszélt időpont 3 munkanappal a találkozó előtt díjmentesen lemondható.
  • Ha 3 napon belül történik a lemondás, akkor a konzultáció díját ki kell fizetni.
  • Ha valaki nem szól és nem jön el, kivéve ha baleset vagy valami tragédia áll a háttérben, örökre kizárja magát a konzultáció és a tanítás lehetőségeiből.
  • Kérek mindenkit a pontos érkezésre. Ez azt jelenti, hogy sem előbb, sem pedig később ne érkezzen senki.
  • Ha valaki késik, akkor a saját idejéből késik.
  • Mindenkit kérek arra, hogy megfelelő, tiszta és kulturált öltözékben jelenjen meg a konzultáción.
  • Akinél felmerül a gyanú, hogy alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt áll, azt hazaküldöm, és többet nem jöhet.
  • Aki olyan magatartást tanúsít, ami lehetetlenné teszi a konzultációt, hazaküldöm, és többet nem jöhet.
  • Kérem, lázas betegen, fertőző állapotban, torokfájással, köhögéssel ne jöjjön konzultációra!

Mindenkit kérek arra, hogy tollat és jegyzetfüzetet hozzon magával.