Szuper Fogyás Ájurvédával!

KONZULTÁCIÓ SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE!

A személyes konzultáció és online tanácsadás egyaránt elérhető. Minden jelentkezőt szeretettel várok!

Teljes körű pénz visszafizetési garanciával! 
 
Akár online konzultáció is lehetséges!

Nyitnak a strandok, itt a nyár, de felszedtél pár kilót... Valamit tenni kéne? Gyors és hatékony módszer kellene, amitől jól lehetne kinézni? Érzed, hogy nehezen megy a lépcsőzés, a futást pedig már esélytelen megpróbálnod? Lihegsz, érzed, hogy ez a háj mindenütt már nagyon ciki? Nem látod már a... hm... a cipőfűződet a hasadtól? 🙂 Ezerszer próbáltad már, de soha nem sikerült még tényleg tartósan lefogyni? Feladtad a hited? De azért van még egy utolsó esély, amit most megadnál magadnak?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor ne habozz, írj nekem, és kezdjünk bele valami egészen újba! Olyanba, amivel eddig még nem találkoztál! 


Bejelentkezés és további információ:

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó

 

Azt nem ígérem, hogy semmit sem kell tenned, és lefogysz. Aki ezzel hiteget, de közben csodalötyiket és bogyókat akar eladni neked, az átver téged! Semmit nem adnak ingyen! Dolgozni kell magadon, de ha látod, hogy van eredménye, örömmel fogod végezni a feladatokat.

Miről van szó?

Az Ájurvéda egy ötezer éves ősi tudás, ami a ma emberének is nagyon működik. A lényege, hogy harmóniába hozzuk a testet és a lelket, de főképpen a téged irányító tudati mezőt, ami teremti, működteti a tested. Miközben rendbe tesszük a finom vezérlő intelligenciákat, az energiákat és a csakrákat, megtisztítjuk a testet a salakanyagoktól is.

Mindez személyre szabott módszer segítségével történik. A kúra időtartama 5 hét, és ha mindent elvégzel úgy, ahogy mentorállak, az eredmény garantált! Minimum 5-10 kg is lemehet, de akár még több is, ez attól függ, mennyire adod bele magad. Már két hét múlva is jobban érzed magad, erősebb, derűsebb, energikusabb leszel. Ájurvédikus gyógynövények, teák, fűszerek teszik teljessé a fogyókúrát. Nem kell éhezni, sőt, enni kell, rendszeresen, előre kidolgozott és személyre szabott módon. Nem akarlak becsapni, sőt, fel akarlak készíteni rá, hogy mozogni is kell. Ha nem mozogsz, egy darabig tudsz majd fogyni, de a folyamat egy ponton megáll. Ha teljes sikert akarsz, tökéletes eredményt, ily módon is tenned kell magadért!

Ha nem vagy motivált, akarod is meg nem is, nem tudok segíteni. Ne gyere!

Ha a sok csalódás miatt megrendült a bizalmad, de szeretnéd, hogy ez megváltozzon, akarsz fogyni, akkor van remény, jelentkezz! 

Nézz meg néhány videót a youtubeon, amelyeken az Ájurvédáról beszélek. Ha hitelesnek találsz, ha bízol bennem, ha el tudod képzelni, hogy segítek neked, jelentkezz! Le fogsz fogyni, tökéletes formába lendülsz, és nem csak te, hanem a partnered is nagyon elégedett lesz!

Ahogy a bölcs emberek mondják, nincs kedvező pillanat! Mert minden pillanat kedvező! Most cselekedj! Csak a jelen van! Vágj bele életed kalandjába! Úgy fogsz formába lendülni, hogy még élvezni is fogod! Ráadásul, teljes körű pénz visszafizetési garanciát adok. Ha mindent megteszel, de semmi sem történik, minden pénzt visszafizetek! Semmit sem kell kockáztatnod! A siker garantált, ha te is én is beleadunk mindent, új életed lesz hamarosan! Meg fogod tapasztalni, mekkora élmény lesz ebben az életben újjászületni!

Bejelentkezés és további információ:

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó

 

Évtizedes tanácsadói munkám eredményeképpen nyugodtan kijelenthetem, hogy a Szuper Fogyás Ájurvédával programnál hatékonyabb módszer nem sok létezik. Íme néhány tapasztalat azoktól, akik belevágtak, kitartottak, dolgoztak magukon, és sikerrel jártak. Ha nekik sikerült, neked is sikerülhet!

 

Online konzultacio

KONZULTÁCIÓ CSAK ONLINE!

A személyes konzultációk a vírus helyzet miatt szünetelnek! De a tanácsadás és a tanítás is online folytatódik, SKYPE-on.
Minden jelentkezőt szeretettel várok!

Vélemények, tapasztalatok:

Nagyon hálás vagyok, 4 hónap alatt 25 kg-ot fogytam. Megtanultam meditálni, fizikai és energetikai tisztításokat végzek, egészen megfiatalodtam és formába lendültem. Szuper az élet! Befektettem néhány tízezer forintot, de megérte. A férjem ragyogó szemmel néz rám, az ismerőseim alig ismernek meg az utcán, annyira jól nézek ki. Leginkább a velem sétáló gyerekemről szoktak felismerni, mert ő nem változott annyit, mint én.

Andrea, Kistelek


Mindent megtettem, amit kellett. Nem volt annyira nehéz, de nekem van akaratom. 8 kg-ot fogytam pár hónap alatt, és remekül érzem magam. A súlyomat tartani tudom, és nekem ez nagyon fontos, mert elegem volt már a jojó hízásból. Új életmódot folytatok! Soha nem éreztem magam még ennyire jól. Rendszeresen meditálok, mozgok, formában tartom magam. Nagyon megérte az árát! Köszönet mindenért, Tamás!

Klári, Szeged


Megváltozott az életem, mióta Tamással találkoztam. Nagyon hálás vagyok neki. Ez az ember megéri a pénzét! De jó értelemben! 🙂 Nagyon rosszul éreztem magam régen, beteg voltam, és testileg, lelkileg is nehézséget éreztem. Sok-sok mindent tanított nekem Tamás! 9 kilót lefogytam, jól vagyok, lelkileg is, testileg is. Új életet kaptam! Köszönet és hála érte!

Zsuzsanna, Létavértes


Közel két éve ismerem Tamást, nagyra becsülöm a munkáját. Jó pár kilót lefogytam, jó erőben vagyok, jobban alszom, jobban élek. Minden jobb lett az életemben. Sokat tanultam és tanulok is tőle azóta is.

Zoltán, Budapest

Egészen más életem van, amióta Tamás útmutatásával elkezdtem az Ájurvédával foglalkozni. Rendszeresen meditálok, ájurvédikusan étkezem, a kisfiam és a férjem is szívesen követi ezeket a javaslatokat. Pár kilótól és nagyon sok lelki és testi méregtől szabadultam meg. Köszönöm, és nagyon nagy hála Tamásnak!

Erika, Budapest


A védikus tudás olyan nagy hatást tett rám, hogy rájöttem, nem volt véletlen, hogy Tamással találkoztam. Lefogytam és megtisztultam az Ájurvéda segítségével, de az életem nagyon nagy fordulatot vett. Rátaláltam a belső utamra, a belső erőmre. Új munkahelyem is van, magabiztosabb lettem, több lett a fizetésem. Mert én is több lettem. Fejlődtem és fejlődök sokat. Kinyílt előttem az élet. Nagyon nagy királyság az Ájurvéda! Ez az a tudás, amibe a legjobb befektetnem. Köszönöm, Tamás!

Károly, Budapest


Magas volt a cukrom, jó pár kiló súlyfelesleg is volt rajtam. Több hónapja dolgozok magamon. Két hónap alatt 7 kiló lement, jobb a cukrom, a vérnyomás is rendeződni látszik. Könnyebben mozgok. Jobban vagyok. Pénzbe kerül, igen, de az egészség nem drága, a betegség a drága. És az ember csak vegetál, ha beteg. Nagyon köszönöm a sok segítséget!

Erzsébet, Székesfehérvár


Rosszul éreztem magam, évek óta ülő életmódot folytattam, nem mozogtam. A kilók pedig jöttek gyorsan. A vérnyomásom is kiugrott. Tudtam, hogy le kell fogyni. Nem volt más megoldás. Tamást a neten találtam. Érdekes volt, amit mondott, írt. Pár hét alatt jelentkezett a hatás. Sok mindent csináltunk. Energetikai gyakorlatok, csakrák tisztítása, meditáció. Nem egy szokványos fogyókúra, igaz? De az is volt. Diétázás. féltem tőle, mert már sok mindennel próbálkoztam régebben. Pár kilót sikerült leadni, de utána még több visszajött. Most nem ez volt. Olvadtak le a kilók. Nagyon tetszett, hogy nem kellett éhezni. Több mint 15 kilót fogytam 2 hónap alatt. És igen, tartom a súlyomat hónapok óta!

Edit, Budapest


Nekem a fogyókúra mellett az is fontos volt, hogy tudtam fejlődni spirituálisan is. Pár kiló lement, jobban érzem magam. Elkezdtem tanulni Tamástól, és a tanítványa lettem. Több tréningjén is voltam. A fiamat is elvittem hozzá, neki is nagyon sokat segített. Ha lehet, fogok tovább is tanulni Tamástól.

Anita, Sopron


Tamással egy tréningen ismerkedtem meg, azóta barátok lettünk. Sok mindent tanultam tőle, nem csak a tisztítás volt a fontos. Jó pár kilót leadtam, nehéz volt eleinte, volt amikor küzdöttem magammal, de aztán már nem volt annyira borzasztó. A szeretetfény instruktor tréning és az Ájurvéda Meditáció is nagyon sokat adott. Kedvet kaptam a tanuláshoz, az Ájurvéda Masszázst elsajátítva, már én is tudok segíteni más embereknek.

László, Budapest


Fokozatosan fogyok, egyre jobban vagyok. Kitartó vagyok, tudom, csak így érdemes csinálni. Nekem régebben soha nem sikerült lefogyni, de most azt látom, nekem is menni fog. És nem kell éhezni, sőt, finomakat is lehet enni. De nem mindegy, mikor és mit. Személyre szabott a diéta. Egyáltalán nem sok az a néhány tízezer forint, amit bele fektettem. Minden pénzbe kerül, de ha valami működik, akkor nem drága. Elégedett vagyok!

Teréz, Nógrád megye


Engem nem csak a tisztítókúra érdekelt, hanem az is, hogy mi van a motorháztető alatt! 🙂 Az, hogy mitől működik ez az egész Ájurvéda. Jó formába lendültem, olvadnak le a kilók, és van energia is. Nagyon másképp eszem, mint előtte. De élvezem a tanulást és a fejlődést.

Balázs, Bonyhád


Nagyon jók a tapasztalataim. 6 kg-ot fogytam rövid idő alatt. és nagyon sok tudást kaptam Tamástól. Az Ájurvédáról, magamról, a meditációról, a csakrákról, az aura tisztításáról, az energiákról. Nagyon megérte, hogy belevágtam!

Ági, Békéscsaba

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó

 

A férjemmel együtt jártunk át Tamáshoz Magyarországra. Párszor voltunk nála, de megérte tőle tanulni. Mindig adott valami új tudást, picit mindig változtattunk. Egyre jobban lettünk. Nekem fogyni is sikerült, és jobban vagyok mindenképpen. Jobb a kedvem is. Sok mindent tanultunk tőle, Ájurvéda Meditáció, energetikai gyakorlatok, csakra tisztítás, étkezési javaslatok. Minden nagyon hasznos volt! Hála és köszönet érte! Még menni fogunk, ha majd lehet.

Éva, Vajdaság


Betartok minden utasítást. Jobban vagyok. Sok mindent kellett változtatni. Kiderült, sok a rossz szokás, ami miatt zavarok lettek bennem az évek alatt. Lement 5 kiló is, és sokat számít. Folytatom úgy, ahogy megbeszéltük. Jó az irány. A férjem is sokat segít nekem.

Betty, Szeghalom


Több mint 9 kg-ot fogytam. A májammal és a vesémmel is voltak már gondjaim, a vérnyomásom is magas volt. Ideje volt változtatni. A neten találtam meg Tamást. A páromat is elvittem hozzá. Elégedettek vagyunk, sok mindent tanultunk, és igyekszünk betartani mindent. Meg kell őrizni a jó eredményeket.

Tibor, Székesfehérvár


Tényleg lement a pocak, ez a diéta bevált! Elégedett vagyok, nagyon. Jobb a közérzetem is. A feleségem járt először Tamásnál. Aztán, amikor láttam, hogy sokkal jobban lett, én is felkerestem. Nagyon sok mindent tanultunk tőle. Barátok lettünk, a tanítványa vagyok, sok dicséretet kaptam tőle, értékeli a fejlődésemet. Szeretnék én is embereknek segíteni, ez inspirál a tanulásban.

Mihály, Szügy


Öt kilót lefogytam.Vigyázok magamra, mert sokat dolgoztam azért, hogy jól legyek. Téningeken is voltam Tamásnál, sok érdekeset tanultam. Fogom folytatni.

György, Budapest


Elég gyorsan és elég könnyen lefogytam 6 kg-ot. A youtube-on láttam Tamás videóit, és örülök, hogy elmentem hozzá. A feleségem és az Anyukám is sokat köszönhet neki.

Krisztián, Budapest


Régóta készültem elmenni Tamáshoz. Először a Szeretetfény instruktor tréningre jutottam el, utána meg egy konzultációra. Aztán még jó páron voltam. Megértettem, hogy nekem kell magamon dolgozni. Minden rajtam múlik. De Tamás inspirál, tanít és segítséget ad. Sokat tanultam tőle, elégedett vagyok. Tisztítást is csináltam, fizikai és energetikait is, 4 kg-ot lefogytam, fittebb lettem, a férjemnek is jobban tetszem így. Megérte a befektetés.

Piroska, Paks


Nem csak túlsúlyos voltam, hanem ízületi problémáim is voltak, erősen puffadtam, nem éreztem jól magam. Tamás előadásait a neten láttam, éreztem, hogy segíthet. Pár hét alatt 8 kilót leadtam. Nem mondom, dolgozni kellett érte, de lett eredmény. Tényleg bármit el tudunk érni, ha van, aki segít. Meg ha van, aki ezt megcsinálja. Nem más persze, hanem én.


Jobban akartam magam érezni, fogyni egy kicsit, megismerni az Ájurvédát és Tamást. Tanulni szerettem volna tőle. A neten láttam előadásait, és így találtam rá. 7 kg-ot fogytam két hónap alatt, de még nem vagyok elégedett, fogyni szeretnék tovább. A meditáció nagyon bevált, sokat segít a mindennapokban.

Anna, Budapest


A youtube-on találtam rá Tamásra. Megnéztem a videói közül jó néhányat. Éreztem, hogy ez az ember, tud segíteni nekem. Vidékről jártam fel hozzá Pestre. Rengeteget utaztam, de megérte. Rengeteget tanultam, megismertem magam, azt, hogy mik az erősségeim, mik a gyengéim. Hogy mire kell vigyázzak. Lépésről lépésre haladtunk, nem volt nehéz, de azért kellett a kitartás. 9 kg-ot fogytam két hónap alatt, de a testem is átrendeződött, jobban érzem magam a bőrömben. Köszönöm!

Kati, Pécs


Nehezen tudtam beilleszteni a gyakorlatokat és az étrendi változásokat az életembe. De láttam, hogy megérte. 2 hónap alatt 17 kilót lefogytam. Edzettem, diétáztam, meditáltam, mindent megcsináltam. De egy ideje sajnos elkutyultam, megint visszajött pár kiló. Hívtam Tamást, most újra kezdtem. Most már okosabb leszek, jobban fogok vigyázni magamra.

József, Miskolc


Nekem refluxom is volt, meg általánosan rossz közérzetem. Szorongás, alvászavar, súlyfelesleg. Pár hónap alatt megújultam. Leadtam 7 kg-ot, megtanultam magamat rendbe tenni, meditálni, az Ájurvédáról is rengeteget tanultam. Tamással tartom a kapcsolatot, tanít engem tovább, minden hónapban kapok tőle tanítást.

Kati, Bátonyterenye


Élvezni akartam az életet még sokáig, de éreztem, hogy nem vagyok jó állapotban. Nem voltam beteg, de nem is voltam kirobbanó formában. Súlyfelesleg, hangulatingadozások, mindenféle zavarok voltak bennem. Fokozatosan, de végül 11 kg-ot leadtam. Mi volt a legjobb? Hát, szerintem az, hogy nagyon sokat tanultam magamról. Most jobban vagyok, és sokáig szeretném élvezni az életet, a legjobb formámban. Megérte belefogni, és mindenkinek ajánlom, hogy ne várjon vele, mert az élet gyorsan elmúlik. Nincs mire várni.

János, Budapest

 

Online konzultacio

KONZULTÁCIÓ CSAK ONLINE!

A személyes konzultációk a vírus helyzet miatt szünetelnek! De a tanácsadás és a tanítás is online folytatódik, SKYPE-on.
Minden jelentkezőt szeretettel várok!

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó