Pál Tamás Ájurvédikus tanácsadó

Pál Tamás ájurvédikus tanácsadó

életmód tanácsadó

Az emberiség legősibb tudása a Véda. Több mint ötezer évvel ezelőtt az ősi rishik, a nagy látók, mély meditációjuk csendjében megtapasztalták a Valóságot. A legnagyobb titkot, amelyet, amióta ember él a Földön, minden spirituális úton járó keres. A világot, az Univerzum egészét, úgy ahogy az van. Az Ájurvéda (Ayurveda) meglátott tudás. A valóság tudása. Nem hozták létre, nem találták ki, nem rakták össze. A véda szanszkrit nyelvén ezt apauruséjának, azaz öröktől fogva létezőnek nevezik. Az Univerzum alkotmányának is hívhatnánk, hiszen minden természeti törvény otthona ez. És ami jó hír, ez a tudás bennünk is ott van. Bennünk emberekben is.

Az Ájurvéda (Ayurveda) az Élet Tudománya. Megtanít arra, hogyan élhetsz összhangban az Univerzummal, a Természettel, a környezeteddel és önmagaddal. Az Ájurvéda nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az egészség fenntartására. Hosszú, akár 100 évig tartó, nagyon egészséges, teljes, boldog, beteljesedett és megvilágosodott élet lehet a tiéd, ha ezen az úton jársz. Ez az út a valódi önismeret útja. Megtudhatod és megtapasztalhatod, hogy ki is vagy valójában. Megtanulhatod, hogyan működsz, mit tehetsz, és mit nem tehetsz. Mire vagy képes és mire nem. Mik az erősségeid és mik a gyenge pontjaid. Kapsz egy használati utasítást magadhoz, amit szerintem neked is elfelejtettek odaadni, amikor megszülettél, igaz?

A védikus tudás részét képező, az ősi India bölcsességét és az egészségmegőrzés tudományát nagyon tiszta formában képviselő Ájurvédával 1995-ben kerültem kapcsolatba. Dr. Anambhotla Vijay Shekhar indiai Ájurvéda orvos avatott be ennek a csodás tudománynak a rejtelmeibe. Köszönet és hála kedves Mesteremnek, aki végtelen szeretettel, türelemmel, figyelemmel tanított, és önzetlenül adta át az ősi Tudást.

Az Ájurvéda azt jelenti, az Élet Tudománya. Én valóban az élet és az egészség tudását kaptam meg tőle. Rendkívül beteges gyerekként felnőve, számtalan egészségügyi próblémámból ennek a csodálatos tudománynak a segítségével kigyógyulva, magam is megtapasztalhattam az Ájurvéda fantasztikus gyógyító erejét. Az Ájurvéda valóban segíthet megváltoztatni a Te életedet is!

Tanulmányaim

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Főiskolai Karán diplomáztam 1995-ben. Elméleti és gyakorlati képzésem során a legkiválóbb indiai és európai Ájurvédikus tudósoktól tanultam az Ájurvédát. Külön köszönet és hála Dr. Moelknek és Dr. Schachingernek, akik a Maharishi Ájurvéda legnagyobb szakértői. 2009-óta dolgozom Ájurvédikus tanácsadóként, instruktorként. Országszerte tartok előadásokat, tréningeket, képzéseket, meditációt, workshopokat.

Ha szeretnél többet megtudni, tekintsd meg előadásaimat

Pál Tamás előadásai


Konzultáció, tanácsadás

Ájurvéda meditáció

Szeretetfény instruktor tréning