Shakti-Shiva meditáció workshop

Soron következő tréningek

Képzeld el, mi lenne akkor, ha a legfinomabb anyagi, és a legfinomabb tudati minőségek egyidőben elevenednének meg és egyesülnének benned, hogy a teljesség élményét hozzák létre lelkedben, testedben, egész lényedben? Ennek eredményeként majd energiát érzel, könnyűséged, vidámságot, belső örömöt, és vágyat arra, hogy nagyszerű dolgokat teremts.

Mindezek az áldásos hatások nem elképzelhetetlenek, sőt, nagyon is valóságosak, mindenki számára lehetségesek. Megfelelő ájurvédikus gyakorlatok kellenek csak hozzá. 🙂

Shakti-Shiva meditáció workshop meghívó

A Shakti-Shiva meditáció egy különleges technika, amely feleleveníti benned a legtisztább női és férfi energia minőségeit. Mindannyiunkban megtalálható mindkét energia típus, hiszen mindannyian egy férfi és egy nő egyesüléséből kaptuk az életet. Rendelkezünk egy saját nemünknek megfelelő, domináns energiával, de lényünk másik részében ott szunnyad, sokszor teljesen elnyomottan, a másik energia is.

A testünk bal oldala a női, a jobb oldala pedig a férfi energiát hordozza. Az energiák kiegyenlítése nem jelenti azt, hogy elveszítjük saját nemi identitásunkat, és nemtelenné, vagy nemileg megzavarodottá válunk! Ellenkezőleg! Az energetikai minőségek harmonizálása következtében megerősödik saját, domináns energiai valóságunk, de a másik oldal is megnemesedik, élővé válik.

Például egy energetikai egyensúlyban lévő hölgy nem csak megéli saját női minőségét, a kedvességet, a gyengédséget, a szeretetteli odaadást, a befogadást, hanem emellett képes saját férfi energiáit is megélni. Adott esetben kiállni magáért, érdekeit képviselni, ha kell, megvédeni magát, képes helytállni az életében.

Egy úriembernél pedig az egyensúlyi állapot azt jelenti, hogy saját férfi erejének teljében, amely a belső és külső erő, a magabiztosság, a lovagias védelmező erő, a cselekvéshez szükséges energia, a vezetésre való képesség mellett meg tudja élni saját belső női energiáit is. Nem fojtja el, hanem megéli érzelmeit, sőt, ki is tudja mutatni ezeket, aminek következtében nem veszíti el erejét, hanem méginkább erősödik. Ugyanis a gyengédség soha nem gyengeség, hanem a legnagyobb erő a világon.

A Shakti-Shiva meditácó workshopon a megfelelő energetikai felkészítés lesz az, amely megalapozza az egész este hatékonyságát. Jóga ászanákkal, energetikai gyakorlatokkal és pránajámákkal, ráhangolódó meditációval, szankalpával eremtjük meg azt a megfelelő tudati és és fiziológiai állapotot, ahonnan majd a Shakti-Shiva meditációt végezni tudjuk.

Hozz magaddal jegyzetfüzetet és tollat, mert kapsz néhány mantrát, amelyet lejegyezhetsz, hogy otthon is tudj majd gyakorolni. A workshop végén lesz egy kellemes relaxációs gyakorlat is, amely segíteni fogja az integrációt. Szép spirituális zenék, kellemes hangulat, szeretetteli tér vár rád, és olyan fejlett lelki gyakorlótársak, akik segítenek majd fejlődni egyéni utadon.

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

Mihamarabb jelezd, ha szeretnél jönni!

Részvételi díj:
15.000 Ft
amelyet előre utalással rendezhetsz.

 

 


Ha szeretnél jönni, kérlek, írj egy e-mailt, és válaszban elküldöm a részleteket.