Ájurvéda, jóga, meditáció tréning

Soron következő tréning

 

Saját tapasztalatból mondom, az ájurvéda ősi tudása a ma emberének is remek lehetőséget ad arra, hogy megtalálja a beteljesedést az életben. Egy olyan tréninget indítok, amely nem csak az ájurvéda elméleti alapjaival, hanem a gyakorlatával is megismertet majd. Azzal a titokkal, amit sokan kérdeznek tőlem: Hogy lehetséges az, hogy közel az 50-hez úgy nézek ki, mintha 35 éves lennék, és közben szemmel láthatóan mély belső boldogságot, stabilitást, harmóniát és erőt sugárzok?

A tréningen ezekről lesz szó:

  • Hogyan élhetsz védikus életet?
  • Mi módon tudsz megnyílni a szeretetnek, a magasabb tudatállapotoknak, a felébredésnek és a megvilágosodásnak?
  • Mi kell ahhoz, hogy te is ilyen jó formában legyél, hogy kiegyensúlyozottság, belső erő és boldogság ragyogja be az életedet?
  • Mik azok a csakrák, mi az a Kundaliní, és hogyan lehet aktivizálni ezeket?
  • Hogyan közelít az ájurvéda a jógához, a meditációhoz, és miért fontos az, hogy energetikailag mindig a lehető legmagasabb szinten legyél?
  • Arra is lesz lehetőséged, hogy megismerd a testtípusodat, és azt, hogy mik az eltolódásaid, és hogyan tudod magad megtisztítani a salakanyagoktól.
  • Adok róla tudást, hogy milyen ételeket fogyassz és milyen ételeket kerülj.
  • Alapszinten azt is megtanítom, hogyan érzékelheted saját pulzusodat, és miképpen hozhatod ezt harmóniába egy egyszerű gyakorlat segítségével.
  • És lesz még egy meglepetés is, de azt majd csak a legvégére tartogatom. 🙂

A tréning felépítése:

Az elmélet mellett ájurvédikus jógával, energetikai gyakorlatokkal, pránajámával, meditációval, a csakrákkal és a Kundalinível foglalkozunk.

A jóga egységet jelent. Egyesítjük magunkban a kettősséget, gyönyörű harmóniába hozzuk a tudatot és a testet. A csakrák harmonizálására is nagy hangsúlyt helyezünk, hiszen ezek azok az alapvető energetikai kapuk a szervezetünkben, amelyek jó működése szükséges ahhoz, hogy testileg és lelkileg is szuper egészségnek örvendjünk. Elméleti és gyakorlati útmutatót is kapsz ahhoz, hogy miképpen hozd harmóniába az egyes csakrákat, sőt, az egész energetikai rendszeredet.

Energetikai, jóga és meditációs gyakorlatok lesznek azok, amelyek segítségével minden egyes alkalommal dolgozunk magunkon. A gyakorlás egyénileg, párosan, időnként pedig a csoport energiáját hasznosítva, együttesen történik. A tréningen a titokzatos belső erőről, a Kundaliníről is szó lesz, és természetesen nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtapasztaljuk, milyen az, amikor felébred a belső energiánk.

Minden alkalommal meditációval és sok gyakorlással mélyítjük el a tanultakat. A csoport erőtere valóban képes megszázszorozni egyéni energiánkat. Ha eljössz velem együtt gyakorolni, fejlődni, akkor meg fogod hamarosan érteni, hogy miért hangsúlyozzák a védikus mesterek azt, hogy milyen fontos az együtt gyakorlás.

 

FIGYELEM! A TRÉNING MELLÉKHATÁSA LEHET AZ ÖRÖM, BELSŐ ENERGIA, FELSZABADULTSÁG, JÓKEDV, NEVETÉS, KIBONTAKOZÓ ÉLETTEVÉKENYSÉGEK, JOBB PÁRKAPCSOLAT, SIKERES ÉLET, ANYAGI BŐSÉG. 🙂

A tréning mindenkinek ajánlható, kortól, nemtől függetlenül! Teljesen kezdők is jelentkezhetnek. Minden jelentkezővel előzetesen szeretnék pár percet elbeszélgetni.

 

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

10 alkalmas tréning indul Szegeden, február 3.-án 18-20 óráig.

Részvételi díj:
45.000 Ft