Boldog Új Évet!

Kedves barátaim, Ismerőseim! Új Év kezdődött! Új lehetőség a régi elengedésére, új lehetőség az Új ítélkezés nélküli befogadására. Az élet egy áramlás, a szeretet végtelen áradása. Ebből születtünk, ezek vagyunk, és ide térünk vissza, amikor lejár az időnk. Nincs más dolgunk, mint hogy élvezzük az Élet Játékát, szeressünk, és cselekedjünk legjobb tudásunk, de főleg szívünk szerint.

Maharishi Mahesh Yogi szép idézetét küldöm most nektek, hogyan érhetitek el és teljesíthetitek be mindazokat a vágyakat, amelyeket a szívetekben dédelgettek.

Kívánok belső csendet, életerőt, boldogságot, békét, teremtő erőt, és azt, hogy minden vágyatok teljesüljön, ami fejlődéseteket szolgálja életetek útján!

Jai Guru Dév!

(Tisztelet a Kedves Mesternek)

“Tartsd a vágyadat befelé fordulva és légy türelmes. Engedd meg a beteljesedésnek, hogy eljöjjön hozzád. Gyengéden állj ellen a kísértésnek, hogy kiűzd az álmaidat a világba. A szívedben kövesd őket, amíg eltűnnek az Önvalóban, és hagyd ott őket. Lehet, hogy némi önfegyelmet kíván – légy egyszerű, légy kedves, maradj kipihent. Ügyelj belső egészségedre és boldogságodra. A boldogság úgy árad majd ki belőled, mint a virág illata és minden jót odavonz hozzád.

Hagyd, hogy szereteted tápláljon téged és mindenki mást. Ne erőlködve próbáld életed szükségleteit elérni – elegendő, ha csak csendesen éber és tudatos vagy róluk. Ily módon az élet természetesebb módon, erőfeszítés nélkül halad. Az élet azért van, hogy élvezzük.”

Maharishi