MINDEN NAP MEDITÁCIÓ!

Ha együtt meditálunk, imádkozunk, és sokszázezren esetleg milliónyian tesszük, elképesztő energiamezőt tudunk létrehozni, amely jótékony hatást és mély szintű rendezettséget hoz létre a legfinomabb szinteken.

Mi lenne, ha máris mindannyian használnánk csodás teremtő erőnket? Mi lenne akkor, ha túllépnénk azon, ki milyen vallást, hitrendszert követ, és a bennünk ragyogó isteni szeretet és mennyei Fény segítségével teremtenénk valami igazán rendkívülit?

Lesz egy nagyon kedvező együttállás ehhez. A videóban megtalálod a részleteket. Csatlakozz, ha úgy érzed, tehetsz te is valamit az Életért itt a Földön! Azt javaslom, addig is és utána is minden nap egyszer meditáljunk együtt. Bárki csatlakozhat ehhez. Mindenki saját otthonában, de együtt a transzcendensben. Már ma este kezdjük! 19 órakor, magyar idő szerint. Bármilyen meditációt ismersz, jó lesz! (Ha nem ismersz egyet sem, akkor csak csukd be a szemed, a szíved előtt érintsd össze a két tenyeredet és csendesen figyeld a légzésedet ahogy az ki és be áramlik.

Ne állj ellen a gondolatoknak, csak engedj meg mindent úgy, ahogy van. Ha elkalandozol, akkor térj vissza könnyedén a lélegzeted figyeléséhez.) Először mondj egy imát, fogalmazd meg a kérésedet: legyen Egészség béke, gyógyulás, szeretet, Fény a Földön, majd csendesedj el. 20 perc legyen a meditáció. Utána mondj köszönetet és adj hálát a gyógyulásért és az Egészségért. Isten áldjon benneteket!

Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció 2020. április 4-5.