Szeretet és érintésterápia tanfolyam Budapesten

Soron következő tanfolyamunk

Budapest: 2019. február 9-10-n, 9-17 óráig.

Hatalmas nagy kalandra, egy semmi máshoz sem hasonlítható belső utazásra hívlak téged. Az ősi védikus tudás részét képező bölcselettel és gyakorlati tudással szeretnélek megismertetni, amelynek segítségével megtanulhatsz valóban látni, a mindennapi illúziók délibábjai mögött felismerheted és megtapasztalhatod a valóságot. A Létet. Önmagunk belső Forrását. A bennsőnkben ragyogó mennyei Fényt. Valódi önmagadat, Önvalódat, a testedben hordott lényegedet.

Megtanulunk szeretni, a szó legtisztább és legigazabb értelmében. Képessé válunk lebontani a minket körülvevő, egonkat védelmező, félelemből szőtt falakat, amelyek nem megvédenek minket a rossztól, hanem valójában elzárnak bennünket a jótól. A másik embertől. Az érintés és a megérintés lehetőségétől. A szeretet kapásának és adásának esélyétől.

Tudod, mindenki a saját útját járja. Te is. Én is. De mindenkinek más az útja. Ha megérted ezt, rádöbbensz, hogy a szeretet és az elfogadás a legtöbb, amit embertársadnak adhatsz. Mi több, mindez valóban gyógyító erővel bír, mert az elfogadás szeretetteljes és meleg légkörében megnyílik a szív és áramlik a szeretet. A szeretet valóban gyógyít, amióta a világ világ, ez a legősibb és legelterjedtebb életet támogató, egészségmegőrző eljárás.

Ha eljössz, megtapasztalhatod, hogy varázslatos módon a szeretet a legnagyobb átalakító, és persze egyesítő is, hiszen képes a betegségből, a kettősség állapotából, a “kétségbe-esés”-ből, “EGÉSZ-SÉGET”, igazi “TELJES-SÉGET” létrehozni.

Jelentkezz most!

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, érintés terapeuta