Ájurvéda és boldogság – Pozitív tapasztalatok

Rendbe jöttem a gyomorbajomból

Évek óta küzdöttem a reflux és a gyomorfájás mindenféle fájdalmas fajtájával. Nagyon el voltam keseredve, mert senki nem tudott rajtam segíteni. A gyógyszerek egy idő múlva már nem segítettek. Pál Tamást a neten láttam, véletlenül figyeltem fel egy videójára. Nagyon szimpatikus volt, amiket mondott. Én is hittem, hogy lehetséges a gyógyulás, és hogy nincs az, hogy örökre gyógyszert kell egyek. Életmód tanácsaival, táplálkozási javaslataival, gyógynövényekkel, teákkal pár hét múlva jobban lettem. Az Ájurvéda Meditáció pedig tényleg elképesztően sokat javított rajtam. Három hónap elteltével gyógyultnak érzem magam. NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGÉT!

Katalin, Budapest


Fekélyből is kijöttem

Közel harminc éve voltam már gyomorbeteg, vérző fekélyem is volt az évek során. A gyógyszerek nem segítettek, el voltam keseredve. Pál Tamás azt mondta, próbáljam meg, mindenkiben van egy öngyógyító rendszer, ha ezt segítjük, akkor lehet, hogy jobban leszek. Mindent betartottam, amit mondott. Lassan javultam, fél év is kellett, de rendbe jöttem. Ennek már 3 éve. Azóta is jól vagyok. Változtatni kellett az életmódomon, a táplálkozási szokásaimon. De ezt nem úgy élem meg, hogy le kell mondanom dolgokról. Úgy élem meg, hogy csak egy dologról mondok le, a betegségről. Megtanultam az Ájurvéda Meditációt is, ami nagyon sokat adott nekem lelkileg.

Ferenc, Szeged


Nagyon szkeptikus voltam.

A lelkem mélyén nem hittem benne. Azt gondoltam, hogy nekem ez sem fog menni. De kérem, az Ájurvéda működik! De csak akkor, ha használják! Nem savasodok, jól alszom, megfiatalodtam. Az Ájurvéda Meditáció pedig nagyon pihentető, enélkül nehéz lenne az életem.Új életet kezdtem. Köszönöm, Tamás!

Ibolya, Zalaegerszeg


Közel három évig alig aludtam.

Teljesen ki voltam készülve, pánikrohamaim is voltak. Szorongtam, pszichológushoz jártam, de nem javultam. Végső elkeseredésemben mentem el Tamáshoz, akiről a Youtube-on láttam videókat. Már egy hónap múlva többet aludtam, és két hónap múlva minden szempontból jobban lettem. Szerintem, gyógyult vagyok. És az Ájurvéda Meditáció volt a leghatékonyabb ebben az egészben. Azóta is gyakorlom, és már ismerősöket is küldtem Tamáshoz.

Timi, Szeged


Még nem voltam beteg

Évek óta éreztem, hogy a hatvanhoz közeledve, már nem vagyok jól. Még nem voltam beteg, de sokszor fájt a gyomrom, és levert voltam. Reggel alig bírtam kikelni az ágyból, és nem volt életkedvem. Az interneten láttam egy videót az Ájurvédáról és Pál Tamásról. Elmentem, és rá kellett döbbenjek, hogy ha az életemen nem változtatok, akkor nagyon beteg leszek nemsokára. Lemondtam a kávéról, cigiről, nehéz ételekről. Megtanultam meditálni, tisztítókúrát végeztem. Egész más ember vagyok. Visszakaptam az életemet! Köszönöm!

Sándor, Nyíregyháza


Ájurveda konzultáció és tanácsadás

Konzultáció, tanácsadás

Ájurvéda meditáció

Ájurvéda meditáció

Szeretet és Érintés Instruktor Tanfolyam

Szeretet és Érintés Instruktor Tanfolyam