A megoldás a refluxra

Ájurvéda és refluxA reflux valódi népbetegség. A legszerényebb becslések szerint a nyugati világban élők egyharmadát érinti, de olyan vélemények is léteznek, amelyek szerint az emberek 80 százalékának voltak már bizonyos enyhébb-súlyosabb refluxos tünetei.

A reflux kezelésére a nyugati orvoslás leginkább gyógyszeres kezeléseket, súlyosabb esetekben műtéti eljárásokat alkalmaz, amelyek enyhíthetnek a tüneteken, de a probléma okát nem szüntetik meg.

Ájurvéda és reflux

A hagyományos kezelések mellett vegye igénybe az Ájurvéda ősi tudását. Az ötezer éves egészségmegőrzési eljárás mindig először a probléma gyökerét tárja fel. Majd miután rendezettséget teremtett a szervezetben, képessé teszi az embert arra, hogy saját szervezetének működését ismét optimális állapotba hozza.

Az egyensúlytalanságok, a nem megfelelő, vagy a nem a testtípusnak megfelelő életmód és táplálkozás okozta gyomor és emésztőszervi problémák hatékony kezelését kínálja az Ájurvéda. Táplálkozási és életmódbeli változtatásokkal, növényekkel, fűszerekkel, teákkal bárki képes lehet arra, hogy újra visszanyerje egészségét.

Szegeden és Budapesten várom azokat, akik igazán szeretnék azt, hogy rendbe tudják tenni saját magukat, és ehhez hajlandóak tanácsadóként a segítségemet elfogadni.

Bejelentkezés:

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó