Ájurvéda Instruktor tanfolyam 2023

Ájurvéda Instruktor tanfolyam meghívó

Soron következő tanfolyamunk

2023 január 14-15.
2023 február 11-12.
2023 március 11-12.
2023 április 8-9.
2023 május 20-21.
2023 június 17-18.
2023 július 15-16.
2023 augusztus 5-6.
2023 szeptember 9-10.
2023 október 7-8.
2023 november 4-5.
2023 december 2-3.

A tanfolyam helyszíne: Budapest, Asram Jógaközpont, Tátra u. 5/B

Jelentkezési határidő 2023 január 7.

Kedves Lélek Testvérem!

Érdeklődsz az Ájurvéda iránt? Talán már tanultál is tőlem, és vannak kedvező tapasztalataid életed megreformálásáról? Még mélyebben megismernéd a több mint ötezer éves ősi bölcsességet? Úgy érzed, hogy szeretnéd alkalmazni, tanítani, hogy segíts embertársaidnak egészségük megőrzésében vagy visszanyerésében? Elsajátítanál egy olyan tudást, amelynek segítségével szelíd módszerekkel nyílna lehetőséged tanítani embereknek? Szívesen szereznél olyan készségeket, amelyekkel önmagadat is fejlesztheted, és egy új, felemelkedett, spirituális életet alakíthatnál ki? Szeretnél Ájurvéda Instruktor lenni, aki velem együttműködve, teljes spirituális és marketing támogatásommal tevékenykedik az emberek életének felemelésén?

Ha úgy érzed, már régóta erre a lehetőségre vártál, tapasztalod a hívást a szívedben, akkor várlak szeretettel a 12 hónapos Ájurvéda Instruktor tanfolyamon!

Mit is tud egy Ájurvéda Instruktor?

Ismeri az ájurvédikus alapelveket, a dósákat, a gunák törvényeit, képes megteremteni ezek egyensúlyát, éli a Természet védikus harmóniáját. Tudja, hogyan kell rendben tartania az embernek saját testét, lelkét, tudatosságát. Rendszeresen gyakorolja az Ájurvéda Meditációt, amely összeköti a Lét forrásával, a természeti törvények otthonával. Éli az ájurvédikus életmódot, az ideális évszakos és napi rutint. Saját maga is alkalmazza az egyensúlyt és erőt adó, ideális ájurvédikus táplálkozást. Ismeri a segítő eljárásokat, az abhjanga masszázst, a szattvávádzsaját, a basztikat, az udvartanát, az elakizit, a netra tarpanát, a názját, a siródarát, a test állapotának javító, karbantartó eljárásait. Használja a test energia rendszerének harmonizálására alkalmas jóga gyakorlatokat, energia tisztító eljárásokat, meditációkat, pránajámákat. Képes ezeket Ájurvéda Instruktorként az emberek életének jobbítására használni, alkalmazni, tanítani, akár közösséget is szervezni. Olyan stabil, vidám, életerős, pozitív, szeretetteli személyiség, aki egész lényével nyugalmat, békességet, harmóniát teremt környezetében.

Hogyan lehet jelentkezni?

Minden jelentkezővel szeretnék előzetesen, személyesen vagy online, pár percet elbeszélgetni. A kiválasztás minden jogát fenntartom! A képzés 14 fővel indul majd el. Előképzettség nem szükséges a tanfolyam elvégzéséhez. A tanfolyam végén a sikeres vizsgát tetteket Ájurvéda Instruktorrá avatom.

A tanfolyam elvégzése után 1 éves időtartamra licence engedélyt kap minden Ájurvéda Instruktor, amelyet évente, vizsgához kötötten, meg kell majd újítani.  

HA SZERETNÉL JELENTKEZNI, ITT MEGTEHETED!

A tanfolyam 12 alkalmas, minden hónapban 1 hétvégét együtt fogunk tölteni. Mindegyik tanítás a szombati napon 10-től 18 óráig, vasárnap pedig 9-17 óráig tart majd. Hétvégente meghatározott témák lesznek a fókuszban, amelyek köré épül majd fel a tematika.

A tanfolyam díja:
12 x 45 ezer Ft
amelyet havi részletekben kell kiegyenlíteni. 

a hivatalos jelentkezés feltétele 15 ezer Ft tanfolyami előleg befizetése

 


A tanfolyamról betegség, vagy egyéb, nem várt esemény miatt lehet csak hiányozni, de a tanfolyami díjat ebben az esetben is ki kell fizetni.