Ájurvéda Mesterkurzus Ajánló

Ájurvéda Mesterkurzus leírása

A tanítás több szempontból is speciális lesz. Csak veled foglalkozom, nincs csoport, a figyelmemet teljes mértékben neked adom. Ha egy csoportban tanulsz bármit is, óránként csak pár perc figyelmet tud adni neked a tanár. Ha magánórára jársz, minden figyelem a tiéd, minden szempontból nagyobb a hatékonyság.

Lépésről lépésre haladunk, a te szintednek, lehetőségeidnek megfelelően, abban az ütemben, ami neked a legjobb. Első alkalommal feltérképezlek. Testtípus meghatározás, állapotfelmérés történik, megnézem, milyen kibillenéseid vannak, és kapsz napirendi, étkezési javaslatokat is. Utána elkezdjük fejleszteni az energetikai és csakra rendszeredet, majd hamarosan megtanítom az Ájurvéda Meditációt is. Jóga gyakorlatok és pránajáma segíti a fejlődésedet. A férfi és női energiák kiegyenlítésére is van védikus technika, ez fontos a belső egyensúly szempontjából. Megtanítom majd a fizikai tisztítást, ami csak a tiéd, személyre szabott, és ezzel tavasszal és ősszel mindig rendbe tudod magad tenni.

Mindeközben természetesen ájurvédikus elméletet is tanítok, de mivel ez a gyakorlathoz lesz illesztve, olyan könnyen meg fogod érteni, mint ahogy megtanultál magyarul beszélni. Soha nem tanítottak neked a szüleid nyelvtant, nem magoltál ragozást, nem tanultál a személyes névmásokról, mégis perfekt beszéled a nyelvet. Beleszülettél és belenőttél a nyelvbe. Átlényegített. Az Ájurvédát is ilyen egyszerűen és könnyen szeretném átadni neked. Könnyedén, magától értetődő módon. A figyelem rajtad és a tapasztalásaidon, megismeréseiden van.

A konzultáció személyesen, skypeon vagy messengeren történik. Időtartama 1 óra, a díja 15 ezer Ft. Havonta minimum egy konzultációra szükség van, de ha gyorsabban szeretnél fejlődni, akár hetente is tudlak tanítani.

Ha szeretnél jelentkezni, nézek neked időpontot. 

Namaste!

Pál Tamás

spirituális tanító, ájurvéda szakértő, Életmód tanácsadó