A bolygó neve Élet?! – Avagy: Hogyan állítsuk meg a klímakatasztrófát?

Időpont és helyszín:

2024. március 26. 18.00-19.30, Budapest, Kossuth Klub.

 

 


Dr. Dittrich Ernő klímavédelmi szakértő, a “Jövő neve Élet – Megoldás a klímaváltozásra avagy a változás 6 programja” című könyv atyja és Pál Tamás spirituális író, A szeretet hatalma című könyv szerzője beszélget a témáról.

A klímakutatók évről-évre azt tapasztalják, hogy a legpesszimistább jóslataik teljesednek be. A kutatások szerint 2035-2045 között az időjárás annyira meg fog változni a Földön, hogy az eddig ismert emberi civilizáció összeomlik, az egyre növekvő lakhatatlanná vált területek miatt több százmillió ember fog elmenekülni oda, ahol még lesz élelem és víz. Felfoghatatlan katasztrófa és káosz vár az emberiségre. A klímaváltozás káros ökológiai hatásai által leginkább érintett ország Új-Zéland, a második helyen viszont a Kárpát-medence áll, sajátos földrajzi jellege miatt.

Az előadók nem csak a tudomány szemszögéből vizsgálják a témát, hanem egy sajátos nézőpontból is. Egyéni lelki fejlődésünk szoros összefüggésben áll Földünk állapotával. Így, ahhoz, hogy a világ jó irányba változzon, nekünk embereknek egyenként és belülről szükséges megváltoznunk és szintet lépnünk, mert az önmagával diszharmóniában élő ember életpusztítóbb módon él. A lelki tudatosság hiánya révén az emberiség nem csak saját magát, hanem a környezetét is elpusztítja. De hogyan tudunk visszatalálni önmagunk belső békéjéhez, a szeretetteli elfogadáshoz, a magasabb tudatossághoz? Milyen módszerek, eszközök, lehetőségek, táplálkozási szokások állnak mindehhez rendelkezésre? Mit tehetsz Te, akár máris, ha szeretnél tenni a Föld megmentéséért és saját boldogságodért?

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés ingyenes!
Adományozásra lesz lehetőség. Az adományok 100%-át faültetésre fordítjuk.